Alexandra Beauty Care

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Alexandra Beauty Care in Naarden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alexandra Beauty Care? Op Salons.nl lees je alles over Alexandra Beauty Care uit Naarden.

Adresgegevens:
Alexandra Beauty Care
Albertine Agneslaan 3
1411ES Naarden

Eenmanszaak Alexandra Beauty Care is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente GOOISE MEREN of elders in de provincie Noord-Holland? Alexandra Beauty Care is opgericht in 20140811 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Alexandra Beauty Care bereiken op: 06-54671094. Alexandra Beauty Care in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 61197645. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alexandra Beauty Care in Naarden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image