Alexandra hand en voet verzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Alexandra hand en voet verzorging in Apeldoorn? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alexandra hand en voet verzorging? Op Salons.nl lees je alles over Alexandra hand en voet verzorging uit Apeldoorn.

Adresgegevens:
Alexandra hand en voet verzorging
Looiersdreef 604
7328HS Apeldoorn

Eenmanszaak Alexandra hand en voet verzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente APELDOORN of elders in de provincie Gelderland? Alexandra hand en voet verzorging is opgericht in 19970403 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Alexandra hand en voet verzorging bereiken op: 06-53942642. Alexandra hand en voet verzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08073277. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alexandra hand en voet verzorging in Apeldoorn.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image