Alexandra Huijts

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Alexandra Huijts in Alphen aan den Rijn? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alexandra Huijts? Op Salons.nl lees je alles over Alexandra Huijts uit Alphen aan den Rijn.

Adresgegevens:
Alexandra Huijts
Stationsplein 79
2405BK Alphen aan den Rijn

Eenmanszaak Alexandra Huijts is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ALPHEN AAN DEN RIJN of elders in de provincie Zuid-Holland? Alexandra Huijts is opgericht in 20100225 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Alexandra Huijts bereiken op: 06-26130134. Alexandra Huijts in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27372755. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alexandra Huijts in Alphen aan den Rijn.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image