Alexandra uw kapster aan huis

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Alexandra uw kapster aan huis in Raalte? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alexandra uw kapster aan huis? Op Salons.nl lees je alles over Alexandra uw kapster aan huis uit Raalte.

Adresgegevens:
Alexandra uw kapster aan huis
de Spinde 84
8102LE Raalte

Eenmanszaak Alexandra uw kapster aan huis is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente RAALTE of elders in de provincie Overijssel? Alexandra uw kapster aan huis is opgericht in 20100427 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Alexandra uw kapster aan huis bereiken op: 06-18781184. Alexandra uw kapster aan huis in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08225785. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alexandra uw kapster aan huis in Raalte.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image