Alexandra Vilcov

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Alexandra Vilcov in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alexandra Vilcov? Op Salons.nl lees je alles over Alexandra Vilcov uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Alexandra Vilcov
Stadhouderskade 65C
1072AD Amsterdam

Eenmanszaak Alexandra Vilcov is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Alexandra Vilcov is opgericht in 20130704 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Alexandra Vilcov bereiken op: 06-41860625. Alexandra Vilcov in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 58306811. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alexandra Vilcov in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image