Alexandra’s Knipservice

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Alexandra’s Knipservice in Marknesse? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alexandra’s Knipservice? Op Salons.nl lees je alles over Alexandra’s Knipservice uit Marknesse.

Adresgegevens:
Alexandra’s Knipservice
Dotterbloem 19
8316NT Marknesse

Eenmanszaak Alexandra’s Knipservice is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente NOORDOOSTPOLDER of elders in de provincie Flevoland? Alexandra’s Knipservice is opgericht in 20070202 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Alexandra’s Knipservice bereiken op: 0527-202913. Alexandra’s Knipservice in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 39097715. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alexandra’s Knipservice in Marknesse.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image