Alice van den Berg Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Alice van den Berg Pedicure in Nijmegen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alice van den Berg Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Alice van den Berg Pedicure uit Nijmegen.

Adresgegevens:
Alice van den Berg Pedicure
Meloenstraat 5
6543ZE Nijmegen

Eenmanszaak Alice van den Berg Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NIJMEGEN of elders in de provincie Gelderland? Alice van den Berg Pedicure is opgericht in 20081113 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Alice van den Berg Pedicure bereiken op: 024-3730076. Alice van den Berg Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09188683. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alice van den Berg Pedicure in Nijmegen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image