Alice Vletter Schoonheidsspec. & Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Alice Vletter Schoonheidsspec. & Pedicure in Rijnsburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alice Vletter Schoonheidsspec. & Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Alice Vletter Schoonheidsspec. & Pedicure uit Rijnsburg.

Adresgegevens:
Alice Vletter Schoonheidsspec. & Pedicure
Trappenberglaan 16
2231MV Rijnsburg

Eenmanszaak Alice Vletter Schoonheidsspec. & Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente KATWIJK of elders in de provincie Zuid-Holland? Alice Vletter Schoonheidsspec. & Pedicure is opgericht in 20050519 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Alice Vletter Schoonheidsspec. & Pedicure bereiken op: 06-53656625. Alice Vletter Schoonheidsspec. & Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28105628. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alice Vletter Schoonheidsspec. & Pedicure in Rijnsburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image