Alida’s mobiele kapsalon

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Alida’s mobiele kapsalon in Hurdegaryp? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alida’s mobiele kapsalon? Op Salons.nl lees je alles over Alida’s mobiele kapsalon uit Hurdegaryp.

Adresgegevens:
Alida’s mobiele kapsalon
Reidplom 5
9254JM Hurdegaryp

Eenmanszaak Alida’s mobiele kapsalon is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente TYTSJERKSTERADIEL of elders in de provincie Friesland? Alida’s mobiele kapsalon is opgericht in 20120101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Alida’s mobiele kapsalon bereiken op: 06-83243136. Alida’s mobiele kapsalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 54173930. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alida’s mobiele kapsalon in Hurdegaryp.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image