Alie Koster-de Jong

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Alie Koster-de Jong in Drachten? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alie Koster-de Jong? Op Salons.nl lees je alles over Alie Koster-de Jong uit Drachten.

Adresgegevens:
Alie Koster-de Jong
P K Pelstraat 48
9203NM Drachten

Eenmanszaak Alie Koster-de Jong is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SMALLINGERLAND of elders in de provincie Friesland? Alie Koster-de Jong is opgericht in 19890901 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Alie Koster-de Jong bereiken op: 0512-518291. Alie Koster-de Jong in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01058839. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alie Koster-de Jong in Drachten.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image