Alie’s Hand en Nagelsalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Alie’s Hand en Nagelsalon in Dwingeloo? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alie’s Hand en Nagelsalon? Op Salons.nl lees je alles over Alie’s Hand en Nagelsalon uit Dwingeloo.

Adresgegevens:
Alie’s Hand en Nagelsalon
Kibbelstuk 23
7991EE Dwingeloo

Eenmanszaak Alie’s Hand en Nagelsalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WESTERVELD of elders in de provincie Drenthe? Alie’s Hand en Nagelsalon is opgericht in 20030206 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Alie’s Hand en Nagelsalon bereiken op: 0521-593525. Alie’s Hand en Nagelsalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 04069480. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alie’s Hand en Nagelsalon in Dwingeloo.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image