Alina Schoonheids- en Pedicuresalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Alina Schoonheids- en Pedicuresalon in Noordbroek? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alina Schoonheids- en Pedicuresalon? Op Salons.nl lees je alles over Alina Schoonheids- en Pedicuresalon uit Noordbroek.

Adresgegevens:
Alina Schoonheids- en Pedicuresalon
Hoofdstraat 93
9635AT Noordbroek

Eenmanszaak Alina Schoonheids- en Pedicuresalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MIDDEN-GRONINGEN of elders in de provincie Groningen? Alina Schoonheids- en Pedicuresalon is opgericht in 20021031 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Alina Schoonheids- en Pedicuresalon bereiken op: 0598-451779. Alina Schoonheids- en Pedicuresalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 02078680. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alina Schoonheids- en Pedicuresalon in Noordbroek.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image