Alina Stefan Visagiste

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Alina Stefan Visagiste in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alina Stefan Visagiste? Op Salons.nl lees je alles over Alina Stefan Visagiste uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Alina Stefan Visagiste
Tollensstraat 653
1053RS Amsterdam

Eenmanszaak Alina Stefan Visagiste is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Alina Stefan Visagiste is opgericht in 20110210 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Alina Stefan Visagiste bereiken op: 06-31933915. Alina Stefan Visagiste in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 52020924. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alina Stefan Visagiste in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image