Alina Umbres Hair & Make-Up

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Alina Umbres Hair & Make-Up in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alina Umbres Hair & Make-Up? Op Salons.nl lees je alles over Alina Umbres Hair & Make-Up uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Alina Umbres Hair & Make-Up
Bakhuizen vd Brinkhof 32
1065BA Amsterdam

Eenmanszaak Alina Umbres Hair & Make-Up is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Alina Umbres Hair & Make-Up is opgericht in 20131001 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Alina Umbres Hair & Make-Up bereiken op: 06-43822595. Alina Umbres Hair & Make-Up in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 58892214. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alina Umbres Hair & Make-Up in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image