Alinda Pedicure en Voetverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Alinda Pedicure en Voetverzorging in Badhoevedorp? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alinda Pedicure en Voetverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Alinda Pedicure en Voetverzorging uit Badhoevedorp.

Adresgegevens:
Alinda Pedicure en Voetverzorging
Anemoonlaan 24
1171WE Badhoevedorp

Eenmanszaak Alinda Pedicure en Voetverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HAARLEMMERMEER of elders in de provincie Noord-Holland? Alinda Pedicure en Voetverzorging is opgericht in 20070831 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Alinda Pedicure en Voetverzorging bereiken op: 020-6598147. Alinda Pedicure en Voetverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34281776. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alinda Pedicure en Voetverzorging in Badhoevedorp.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image