Alise Schoonheidsverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Alise Schoonheidsverzorging in Barendrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alise Schoonheidsverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Alise Schoonheidsverzorging uit Barendrecht.

Adresgegevens:
Alise Schoonheidsverzorging
Riederbunder 32
2993XN Barendrecht

Eenmanszaak Alise Schoonheidsverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BARENDRECHT of elders in de provincie Zuid-Holland? Alise Schoonheidsverzorging is opgericht in 20080201 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Alise Schoonheidsverzorging bereiken op: 06-54948025. Alise Schoonheidsverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24429875. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alise Schoonheidsverzorging in Barendrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image