Alivio Manicure/Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Alivio Manicure/Pedicure in Utrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alivio Manicure/Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Alivio Manicure/Pedicure uit Utrecht.

Adresgegevens:
Alivio Manicure/Pedicure
Wickenburglaan 272
3523JS Utrecht

Eenmanszaak Alivio Manicure/Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente UTRECHT of elders in de provincie Utrecht? Alivio Manicure/Pedicure is opgericht in 20110323 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Alivio Manicure/Pedicure bereiken op: 06-20445221. Alivio Manicure/Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 52331709. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alivio Manicure/Pedicure in Utrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image