All Feet Pedicure Jeannette

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

All Feet Pedicure Jeannette in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over All Feet Pedicure Jeannette? Op Salons.nl lees je alles over All Feet Pedicure Jeannette uit Amsterdam.

Adresgegevens:
All Feet Pedicure Jeannette
Marinierskade 32
1018HZ Amsterdam

Eenmanszaak All Feet Pedicure Jeannette is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? All Feet Pedicure Jeannette is opgericht in 20070109 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan All Feet Pedicure Jeannette bereiken op: 020-6171750. All Feet Pedicure Jeannette in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34263981. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met All Feet Pedicure Jeannette in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image