All in One Pedicure- & schoonheidssalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

All in One Pedicure- & schoonheidssalon in Kootstertille? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over All in One Pedicure- & schoonheidssalon? Op Salons.nl lees je alles over All in One Pedicure- & schoonheidssalon uit Kootstertille.

Adresgegevens:
All in One Pedicure- & schoonheidssalon
Casimirstrjitte 72
9288BR Kootstertille

Eenmanszaak All in One Pedicure- & schoonheidssalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ACHTKARSPELEN of elders in de provincie Friesland? All in One Pedicure- & schoonheidssalon is opgericht in 20131105 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan All in One Pedicure- & schoonheidssalon bereiken op: 0512-332831. All in One Pedicure- & schoonheidssalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 59147423. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met All in One Pedicure- & schoonheidssalon in Kootstertille.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image