Alla de Wit Haarstylist

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Alla de Wit Haarstylist in Capelle aan den IJssel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alla de Wit Haarstylist? Op Salons.nl lees je alles over Alla de Wit Haarstylist uit Capelle aan den IJssel.

Adresgegevens:
Alla de Wit Haarstylist
Merelhoven 142
2902KM Capelle aan den IJssel

Eenmanszaak Alla de Wit Haarstylist is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente CAPELLE AAN DEN IJSSEL of elders in de provincie Zuid-Holland? Alla de Wit Haarstylist is opgericht in 20100211 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Alla de Wit Haarstylist bereiken op: 06-16815796. Alla de Wit Haarstylist in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24486166. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alla de Wit Haarstylist in Capelle aan den IJssel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image