Allround Beautysalon Zevenhuizen

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Allround Beautysalon Zevenhuizen in Zevenhuizen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Allround Beautysalon Zevenhuizen? Op Salons.nl lees je alles over Allround Beautysalon Zevenhuizen uit Zevenhuizen.

Adresgegevens:
Allround Beautysalon Zevenhuizen
Grote Veenbrandstraat 7
9354XH Zevenhuizen

Eenmanszaak Allround Beautysalon Zevenhuizen is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NOORDENVELD of elders in de provincie Groningen? Allround Beautysalon Zevenhuizen is opgericht in 20120723 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Allround Beautysalon Zevenhuizen bereiken op: 06-51207420. Allround Beautysalon Zevenhuizen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 55692559. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Allround Beautysalon Zevenhuizen in Zevenhuizen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image