Allround kapster Kelly Zuyderwijk

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Allround kapster Kelly Zuyderwijk in Hellevoetsluis? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Allround kapster Kelly Zuyderwijk? Op Salons.nl lees je alles over Allround kapster Kelly Zuyderwijk uit Hellevoetsluis.

Adresgegevens:
Allround kapster Kelly Zuyderwijk
Heer van Voorneweide 5
3223NL Hellevoetsluis

Eenmanszaak Allround kapster Kelly Zuyderwijk is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente HELLEVOETSLUIS of elders in de provincie Zuid-Holland? Allround kapster Kelly Zuyderwijk is opgericht in 20100101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Allround kapster Kelly Zuyderwijk bereiken op: 06-15249534. Allround kapster Kelly Zuyderwijk in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24480605. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Allround kapster Kelly Zuyderwijk in Hellevoetsluis.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image