Allure Coiffeur Claudia Bacchis

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Allure Coiffeur Claudia Bacchis in Stein? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Allure Coiffeur Claudia Bacchis? Op Salons.nl lees je alles over Allure Coiffeur Claudia Bacchis uit Stein.

Adresgegevens:
Allure Coiffeur Claudia Bacchis
Merodestraat 30
6171XN Stein

Eenmanszaak Allure Coiffeur Claudia Bacchis is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente STEIN of elders in de provincie Limburg? Allure Coiffeur Claudia Bacchis is opgericht in 20100914 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Allure Coiffeur Claudia Bacchis bereiken op: 046-4336053. Allure Coiffeur Claudia Bacchis in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 50815229. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Allure Coiffeur Claudia Bacchis in Stein.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image