Allure MJ Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Allure MJ Pedicure in Purmerend? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Allure MJ Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Allure MJ Pedicure uit Purmerend.

Adresgegevens:
Allure MJ Pedicure
Speenkruid 60
1441XC Purmerend

Eenmanszaak Allure MJ Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente PURMEREND of elders in de provincie Noord-Holland? Allure MJ Pedicure is opgericht in 20140217 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Allure MJ Pedicure bereiken op: 06-11289080. Allure MJ Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 60016833. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Allure MJ Pedicure in Purmerend.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image