‘Allure’ Schoonheidssalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

‘Allure’ Schoonheidssalon in Almere? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over ‘Allure’ Schoonheidssalon? Op Salons.nl lees je alles over ‘Allure’ Schoonheidssalon uit Almere.

Adresgegevens:
‘Allure’ Schoonheidssalon
Stellingmolenstraat 90
1333CN Almere

Eenmanszaak ‘Allure’ Schoonheidssalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ALMERE of elders in de provincie Flevoland? ‘Allure’ Schoonheidssalon is opgericht in 19810109 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan ‘Allure’ Schoonheidssalon bereiken op: 036-5490607. ‘Allure’ Schoonheidssalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 39049222. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met ‘Allure’ Schoonheidssalon in Almere.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image