Alma van der Meulen

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Alma van der Meulen in Wijnjewoude? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alma van der Meulen? Op Salons.nl lees je alles over Alma van der Meulen uit Wijnjewoude.

Adresgegevens:
Alma van der Meulen
Meester Geertswei 36
9241GL Wijnjewoude

Eenmanszaak Alma van der Meulen is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente OPSTERLAND of elders in de provincie Friesland? Alma van der Meulen is opgericht in 20060101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Alma van der Meulen bereiken op: 0516-480895. Alma van der Meulen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01111480. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alma van der Meulen in Wijnjewoude.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image