Aloha! Beautysalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Aloha! Beautysalon in Amersfoort? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Aloha! Beautysalon? Op Salons.nl lees je alles over Aloha! Beautysalon uit Amersfoort.

Adresgegevens:
Aloha! Beautysalon
Cellostraat 22
3822CB Amersfoort

Eenmanszaak Aloha! Beautysalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMERSFOORT of elders in de provincie Utrecht? Aloha! Beautysalon is opgericht in 20060320 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Aloha! Beautysalon bereiken op: 033-2865143. Aloha! Beautysalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 32114603. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Aloha! Beautysalon in Amersfoort.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image