Alphens Beauty Care

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Alphens Beauty Care in Alphen aan den Rijn? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alphens Beauty Care? Op Salons.nl lees je alles over Alphens Beauty Care uit Alphen aan den Rijn.

Adresgegevens:
Alphens Beauty Care
Hazeveld 24
2405AE Alphen aan den Rijn

Eenmanszaak Alphens Beauty Care is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ALPHEN AAN DEN RIJN of elders in de provincie Zuid-Holland? Alphens Beauty Care is opgericht in 20030505 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Alphens Beauty Care bereiken op: 0172-475000. Alphens Beauty Care in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28097648. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alphens Beauty Care in Alphen aan den Rijn.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image