Alphense pedicure Praktijk

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Alphense pedicure Praktijk in Alphen aan den Rijn? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alphense pedicure Praktijk? Op Salons.nl lees je alles over Alphense pedicure Praktijk uit Alphen aan den Rijn.

Adresgegevens:
Alphense pedicure Praktijk
Trasmolen 15
2406JJ Alphen aan den Rijn

Eenmanszaak Alphense pedicure Praktijk is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ALPHEN AAN DEN RIJN of elders in de provincie Zuid-Holland? Alphense pedicure Praktijk is opgericht in 19990128 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Alphense pedicure Praktijk bereiken op: 0172-491599. Alphense pedicure Praktijk in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28081090. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alphense pedicure Praktijk in Alphen aan den Rijn.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image