Alteveer Schoonheidssalon Velp

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Alteveer Schoonheidssalon Velp in Velp? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alteveer Schoonheidssalon Velp? Op Salons.nl lees je alles over Alteveer Schoonheidssalon Velp uit Velp.

Adresgegevens:
Alteveer Schoonheidssalon Velp
Alteveer 16C
6881BJ Velp

Eenmanszaak Alteveer Schoonheidssalon Velp is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente RHEDEN of elders in de provincie Gelderland? Alteveer Schoonheidssalon Velp is opgericht in 20021205 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Alteveer Schoonheidssalon Velp bereiken op: 026-3619310. Alteveer Schoonheidssalon Velp in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09131891. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alteveer Schoonheidssalon Velp in Velp.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image