Alviane’s NailStyling

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Alviane’s NailStyling in Alphen aan den Rijn? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alviane’s NailStyling? Op Salons.nl lees je alles over Alviane’s NailStyling uit Alphen aan den Rijn.

Adresgegevens:
Alviane’s NailStyling
Griekenlandstraat 32
2408CL Alphen aan den Rijn

Eenmanszaak Alviane’s NailStyling is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ALPHEN AAN DEN RIJN of elders in de provincie Zuid-Holland? Alviane’s NailStyling is opgericht in 20090924 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Alviane’s NailStyling bereiken op: 06-28509029. Alviane’s NailStyling in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27354162. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alviane’s NailStyling in Alphen aan den Rijn.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image