Amazonas Beautysalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Amazonas Beautysalon in Hengelo? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Amazonas Beautysalon? Op Salons.nl lees je alles over Amazonas Beautysalon uit Hengelo.

Adresgegevens:
Amazonas Beautysalon
Populierenweg 36
7556HC Hengelo

Eenmanszaak Amazonas Beautysalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HENGELO of elders in de provincie Overijssel? Amazonas Beautysalon is opgericht in 20100608 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Amazonas Beautysalon bereiken op: 06-28629362. Amazonas Beautysalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 50126822. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Amazonas Beautysalon in Hengelo.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image