AMBER Beauty & Huidverbetering

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

AMBER Beauty & Huidverbetering in Sneek? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over AMBER Beauty & Huidverbetering? Op Salons.nl lees je alles over AMBER Beauty & Huidverbetering uit Sneek.

Adresgegevens:
AMBER Beauty & Huidverbetering
Kempiusstraat 21
8602VE Sneek

Eenmanszaak AMBER Beauty & Huidverbetering is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SÚDWEST FRYSLÂN of elders in de provincie Friesland? AMBER Beauty & Huidverbetering is opgericht in 20131207 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan AMBER Beauty & Huidverbetering bereiken op: 06-41615363. AMBER Beauty & Huidverbetering in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 59397020. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met AMBER Beauty & Huidverbetering in Sneek.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image