Ambiance Orientale

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ambiance Orientale in Kerkrade? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambiance Orientale? Op Salons.nl lees je alles over Ambiance Orientale uit Kerkrade.

Adresgegevens:
Ambiance Orientale
Hagtingiushof 3
6463EL Kerkrade

Eenmanszaak Ambiance Orientale is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente KERKRADE of elders in de provincie Limburg? Ambiance Orientale is opgericht in 20090716 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambiance Orientale bereiken op: 045-5454111. Ambiance Orientale in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14119036. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambiance Orientale in Kerkrade.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image