Ambulant Kapster Angela

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Ambulant Kapster Angela in Rucphen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulant Kapster Angela? Op Salons.nl lees je alles over Ambulant Kapster Angela uit Rucphen.

Adresgegevens:
Ambulant Kapster Angela
Keijtenburgstraat 8
4715PN Rucphen

Eenmanszaak Ambulant Kapster Angela is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente RUCPHEN of elders in de provincie Noord-Brabant? Ambulant Kapster Angela is opgericht in 20090219 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulant Kapster Angela bereiken op: 0165-343656. Ambulant Kapster Angela in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 20149668. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulant Kapster Angela in Rucphen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image