Ambulant kapster Anja Vonck

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Ambulant kapster Anja Vonck in Terneuzen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulant kapster Anja Vonck? Op Salons.nl lees je alles over Ambulant kapster Anja Vonck uit Terneuzen.

Adresgegevens:
Ambulant kapster Anja Vonck
van Swietenstraat 14
4535BC Terneuzen

Eenmanszaak Ambulant kapster Anja Vonck is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente TERNEUZEN of elders in de provincie Zeeland? Ambulant kapster Anja Vonck is opgericht in 20080207 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulant kapster Anja Vonck bereiken op: 06-40875109. Ambulant kapster Anja Vonck in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 20137772. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulant kapster Anja Vonck in Terneuzen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image