Ambulant Kapster Gelly Vriend

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Ambulant Kapster Gelly Vriend in Dronten? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulant Kapster Gelly Vriend? Op Salons.nl lees je alles over Ambulant Kapster Gelly Vriend uit Dronten.

Adresgegevens:
Ambulant Kapster Gelly Vriend
Schans 175
8254KR Dronten

Eenmanszaak Ambulant Kapster Gelly Vriend is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente DRONTEN of elders in de provincie Flevoland? Ambulant Kapster Gelly Vriend is opgericht in 20110812 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulant Kapster Gelly Vriend bereiken op: 06-12210535. Ambulant Kapster Gelly Vriend in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 53334051. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulant Kapster Gelly Vriend in Dronten.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image