Ambulant kapster Ingrid

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Ambulant kapster Ingrid in Franeker? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulant kapster Ingrid? Op Salons.nl lees je alles over Ambulant kapster Ingrid uit Franeker.

Adresgegevens:
Ambulant kapster Ingrid
Arkens 7
8802PR Franeker

Eenmanszaak Ambulant kapster Ingrid is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente WAADHOEKE of elders in de provincie Friesland? Ambulant kapster Ingrid is opgericht in 20171023 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulant kapster Ingrid bereiken op: 06-52328350. Ambulant kapster Ingrid in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 69894140. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulant kapster Ingrid in Franeker.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image