Ambulant kapster Janine Tacken

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Ambulant kapster Janine Tacken in Meterik? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulant kapster Janine Tacken? Op Salons.nl lees je alles over Ambulant kapster Janine Tacken uit Meterik.

Adresgegevens:
Ambulant kapster Janine Tacken
Houtstraat 10
5964AN Meterik

Eenmanszaak Ambulant kapster Janine Tacken is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente HORST AAN DE MAAS of elders in de provincie Limburg? Ambulant kapster Janine Tacken is opgericht in 20080612 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulant kapster Janine Tacken bereiken op: 077-3989080. Ambulant kapster Janine Tacken in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14103127. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulant kapster Janine Tacken in Meterik.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image