Ambulant kapster Mariëlle

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Ambulant kapster Mariëlle in Maasbree? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulant kapster Mariëlle? Op Salons.nl lees je alles over Ambulant kapster Mariëlle uit Maasbree.

Adresgegevens:
Ambulant kapster Mariëlle
Schoorveld 8
5993NB Maasbree

Eenmanszaak Ambulant kapster Mariëlle is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente PEEL EN MAAS of elders in de provincie Limburg? Ambulant kapster Mariëlle is opgericht in 20080305 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulant kapster Mariëlle bereiken op: 077-4651376. Ambulant kapster Mariëlle in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14100378. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulant kapster Mariëlle in Maasbree.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image