Ambulant Kapster Mariola

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Ambulant Kapster Mariola in Avenhorn? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulant Kapster Mariola? Op Salons.nl lees je alles over Ambulant Kapster Mariola uit Avenhorn.

Adresgegevens:
Ambulant Kapster Mariola
Alver 29
1633DL Avenhorn

Eenmanszaak Ambulant Kapster Mariola is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente KOGGENLAND of elders in de provincie Noord-Holland? Ambulant Kapster Mariola is opgericht in 20030101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulant Kapster Mariola bereiken op: 0229-544077. Ambulant Kapster Mariola in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37104755. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulant Kapster Mariola in Avenhorn.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image