Ambulant kapster Meriam

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Ambulant kapster Meriam in Tilburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulant kapster Meriam? Op Salons.nl lees je alles over Ambulant kapster Meriam uit Tilburg.

Adresgegevens:
Ambulant kapster Meriam
Sas van Gentstraat 57
5035GM Tilburg

Eenmanszaak Ambulant kapster Meriam is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente TILBURG of elders in de provincie Noord-Brabant? Ambulant kapster Meriam is opgericht in 20110324 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulant kapster Meriam bereiken op: 06-23226938. Ambulant kapster Meriam in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 52341275. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulant kapster Meriam in Tilburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image