Ambulant Kapster, Monique

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Ambulant Kapster, Monique in Cuijk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulant Kapster, Monique? Op Salons.nl lees je alles over Ambulant Kapster, Monique uit Cuijk.

Adresgegevens:
Ambulant Kapster, Monique
Klaver 6
5432BR Cuijk

Eenmanszaak Ambulant Kapster, Monique is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente LAND VAN CUIJK of elders in de provincie Noord-Brabant? Ambulant Kapster, Monique is opgericht in 19980825 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulant Kapster, Monique bereiken op: 0485-322697. Ambulant Kapster, Monique in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17107263. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulant Kapster, Monique in Cuijk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image