Ambulant Kapster Susan vd Mortel

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Ambulant Kapster Susan vd Mortel in Milheeze? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulant Kapster Susan vd Mortel? Op Salons.nl lees je alles over Ambulant Kapster Susan vd Mortel uit Milheeze.

Adresgegevens:
Ambulant Kapster Susan vd Mortel
Groenendaal 24
5763AX Milheeze

Eenmanszaak Ambulant Kapster Susan vd Mortel is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente GEMERT-BAKEL of elders in de provincie Noord-Brabant? Ambulant Kapster Susan vd Mortel is opgericht in 20070102 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulant Kapster Susan vd Mortel bereiken op: 06-10797911. Ambulant Kapster Susan vd Mortel in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17199970. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulant Kapster Susan vd Mortel in Milheeze.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image