Ambulant Kapster Yolanda

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Ambulant Kapster Yolanda in Valkenswaard? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulant Kapster Yolanda? Op Salons.nl lees je alles over Ambulant Kapster Yolanda uit Valkenswaard.

Adresgegevens:
Ambulant Kapster Yolanda
Unastraat 49
5552BM Valkenswaard

Eenmanszaak Ambulant Kapster Yolanda is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente VALKENSWAARD of elders in de provincie Noord-Brabant? Ambulant Kapster Yolanda is opgericht in 20130101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulant Kapster Yolanda bereiken op: 06-51920049. Ambulant Kapster Yolanda in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 56720297. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulant Kapster Yolanda in Valkenswaard.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image