Ambulant pedicure Angelique

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ambulant pedicure Angelique in Meppel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulant pedicure Angelique? Op Salons.nl lees je alles over Ambulant pedicure Angelique uit Meppel.

Adresgegevens:
Ambulant pedicure Angelique
Timorstraat 46
7941VD Meppel

Eenmanszaak Ambulant pedicure Angelique is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MEPPEL of elders in de provincie Drenthe? Ambulant pedicure Angelique is opgericht in 20130424 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulant pedicure Angelique bereiken op: 06-28258649. Ambulant pedicure Angelique in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 57797218. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulant pedicure Angelique in Meppel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image