Ambulant pedicure Annelies van Dansik

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ambulant pedicure Annelies van Dansik in Zwaanshoek? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulant pedicure Annelies van Dansik? Op Salons.nl lees je alles over Ambulant pedicure Annelies van Dansik uit Zwaanshoek.

Adresgegevens:
Ambulant pedicure Annelies van Dansik
Spieringweg 1047
2136LM Zwaanshoek

Eenmanszaak Ambulant pedicure Annelies van Dansik is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HAARLEMMERMEER of elders in de provincie Noord-Holland? Ambulant pedicure Annelies van Dansik is opgericht in 20070901 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulant pedicure Annelies van Dansik bereiken op: 023-5849702. Ambulant pedicure Annelies van Dansik in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34286496. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulant pedicure Annelies van Dansik in Zwaanshoek.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image