Ambulant pedicure Carolina van Liere

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ambulant pedicure Carolina van Liere in Goes? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulant pedicure Carolina van Liere? Op Salons.nl lees je alles over Ambulant pedicure Carolina van Liere uit Goes.

Adresgegevens:
Ambulant pedicure Carolina van Liere
Oesterbank 4
4465AR Goes

Eenmanszaak Ambulant pedicure Carolina van Liere is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente GOES of elders in de provincie Zeeland? Ambulant pedicure Carolina van Liere is opgericht in 20070504 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulant pedicure Carolina van Liere bereiken op: 0113-212014. Ambulant pedicure Carolina van Liere in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 22064163. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulant pedicure Carolina van Liere in Goes.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image