Ambulant Pedicure Els van Boheemen-Baggen

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ambulant Pedicure Els van Boheemen-Baggen in Etten-Leur? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulant Pedicure Els van Boheemen-Baggen? Op Salons.nl lees je alles over Ambulant Pedicure Els van Boheemen-Baggen uit Etten-Leur.

Adresgegevens:
Ambulant Pedicure Els van Boheemen-Baggen
Korte Brugstraat 30A
4871XS Etten-Leur

Eenmanszaak Ambulant Pedicure Els van Boheemen-Baggen is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ETTEN-LEUR of elders in de provincie Noord-Brabant? Ambulant Pedicure Els van Boheemen-Baggen is opgericht in 20111117 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulant Pedicure Els van Boheemen-Baggen bereiken op: 076-5022700. Ambulant Pedicure Els van Boheemen-Baggen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 53961927. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulant Pedicure Els van Boheemen-Baggen in Etten-Leur.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image