Ambulant Pedicure Iris

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ambulant Pedicure Iris in Oosthuizen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulant Pedicure Iris? Op Salons.nl lees je alles over Ambulant Pedicure Iris uit Oosthuizen.

Adresgegevens:
Ambulant Pedicure Iris
Gerrit van Heemskerkstr 34
1474KC Oosthuizen

Eenmanszaak Ambulant Pedicure Iris is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EDAM-VOLENDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Ambulant Pedicure Iris is opgericht in 20170401 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulant Pedicure Iris bereiken op: 06-46819089. Ambulant Pedicure Iris in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 68453191. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulant Pedicure Iris in Oosthuizen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image